Fermentace nebo jinak kvašení je jedním z nejstarších způsobů konzervace/uchování potravin...
Blog, Strana 5
Venku je sice ještě zima, ale já už se těším, až budu moci na své zahrádce pozorovat, jak se začínaj...
V měsíci únoru panuje u nás stále tuhá zima. Tělo už je vysíleno ze zimních měsíců, trpí nedostatkem...
Ano, měla jsem velké plány a očekávání, dovedla jsem se rychle nadchnout pro novou věc. I přesto mus...
Leden je doba nových předsevzetí, aktivit a rozhodnutí. Příroda spí, odpočívá a nabírá síly na celý ...
Pochutnat na cukroví v doporučeném množství si určitě můžete a nemusíte mít strach, že se ručič...
Prosinec je posledním měsícem roku, čeká nás předvánoční atmosféra. Období jídla, pití a hodování. Z...
Kde a jak se rodí ta nejkvalitnější aromakosmetika? Pod Vlčí horou! Společnost Nobilis Tilia s...
Léčba slovem se již využívá několik desítek let. Často slýchávám, že nejlepší lék na starosti je pos...