Blog, Strana 5

Fermentované potraviny

Fermentace nebo jinak kvašení je jedním z nejstarších způsobů konzervace/uchování potravin...

Naše Bylinná lékárna - díl třetí

Venku je sice ještě zima, ale já už se těším, až budu moci na své zahrádce pozorovat, jak se začínaj...

Únor - čas na očistu ledvin

V měsíci únoru panuje u nás stále tuhá zima. Tělo už je vysíleno ze zimních měsíců, trpí nedostatkem...

Naše Bylinná lékárna - díl druhý

Ano, měla jsem velké plány a očekávání, dovedla jsem se rychle nadchnout pro novou věc. I přesto mus...

Leden - čas na očistu močového měchýře

Leden je doba nových předsevzetí, aktivit a rozhodnutí. Příroda spí, odpočívá a nabírá síly na celý ...

Dokážete si představit Vánoce bez cukroví?

Pochutnat na cukroví v doporučeném množství si určitě můžete a nemusíte mít strach, že se ručič...

Prosinec - čas na očistu tlustého střeva

Prosinec je posledním měsícem roku, čeká nás předvánoční atmosféra. Období jídla, pití a hodování. Z...

Exkurze ve výrobním závodě Nobilis Tilia

Kde a jak se rodí ta nejkvalitnější aromakosmetika? Pod Vlčí horou! Společnost Nobilis Tilia s...

PsychoTerapie neboli léčba slovem

Léčba slovem se již využívá několik desítek let. Často slýchávám, že nejlepší lék na starosti je pos...