Pečení a vaření
Tato kategorie zahrnuje ingredience a produkty určené pro pečení a vaření. Patří sem různé druhy mouky, cukrů, sypkých směsí pro přípravu dortů nebo perníků, droždí, oleje, octy, koření a mnoho dalšího. Produkty v této kategorii jsou vhodné pro profesionální i domácí pekaře a kuchaře, kteří chtějí vytvořit chutné a kvalitní pokrmy.
Nejprodávanější
36 položek celkem

16 Kč
Kvalitní čokoládový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Bez přídavku barviv a lepku. Složení: kukuřičný škrob, kakaový prášek se...

35 Kč
Bez lepku, barviv a přidaného cukru. Složení: BIO rýžový škrob - 89,7%, BIO sušený malinový prášek - 4,5%, BIO sušená červená řepa, přírodní aroma. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 338kJ/80kcal Tuky 1,40g z toho nasycené mastné kyseliny 0,90g Sacharidy 14,00g z toho cukry 8,00g Vláknina ...

16 Kč
Kvalitní vanilkový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Bez lepku. Složení: kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva:...

21 Kč
Kvalitní čokoládový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Tipy na použití: domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě...

61 Kč
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin použijeme 3...

44 Kč
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka...

104 Kč
Inulin je rozpustná vláknina získaná z kořene čekanky. Bílý prášek nasládlé chuti se snadno rozpouští v běžných nápojích. Vhodná kombinace je bylinkový nebo pravý čaj nebo džus. Nedoporučujeme jej míchat se sycenými nápoji. Můžete jej přidat do müsli, jogurtu či pudinku. Inulin v nezměněné...

22 Kč
V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod. Balení 250 ks. Složení: agar. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 701kJ...

48 Kč
Zahušťovadlo rostlinného původu. Guarovou gumu najdete v mnoha výrobcích pod označením E412. Získává se ze semen guarových bobů, které se řadí mezi luštěniny. A ač má v názvu guma, tak vzhledem připomíná běžnou mouku. Guarová guma je rozpustná vláknina a má větší zahušťovací schopnost než...

41 Kč
kus - kus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně. Jedná se o spařenou a do kuliček tvarovanou krupici z pšenice, ječmene nebo prosa. Kuskus se při přípravě nevaří, ale zalévá vroucí vodou nebo vařícím pokrmem. Kuskus je hlavní složkou nebo přílohou mnoha jídel z rozličné zeleniny...