Pudinky, želatiny a škroby
Nejprodávanější
8 položek celkem

16 Kč
Kvalitní čokoládový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Bez přídavku barviv a lepku. Složení: kukuřičný škrob, kakaový prášek se...

35 Kč
Bez lepku, barviv a přidaného cukru. Složení: BIO rýžový škrob - 89,7%, BIO sušený malinový prášek - 4,5%, BIO sušená červená řepa, přírodní aroma. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 338kJ/80kcal Tuky 1,40g z toho nasycené mastné kyseliny 0,90g Sacharidy 14,00g z toho cukry 8,00g Vláknina ...

16 Kč
Kvalitní vanilkový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Bez lepku. Složení: kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva:...

21 Kč
Kvalitní čokoládový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Tipy na použití: domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě...

48 Kč
Zahušťovadlo rostlinného původu. Guarovou gumu najdete v mnoha výrobcích pod označením E412. Získává se ze semen guarových bobů, které se řadí mezi luštěniny. A ač má v názvu guma, tak vzhledem připomíná běžnou mouku. Guarová guma je rozpustná vláknina a má větší zahušťovací schopnost než...

99 Kč
Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci. Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do...

36 Kč
Tapioka má široké využití, lze ji přidat do bezlepkové mouky a zlepšit konzistenci hotových jídel. Je vhodný na zahušťování polévek a omáček, na sladké i slané pečení. Tapiokové perly se používají jako zahušťovadlo do pudinků, ke zvláčnění bezlepkových těst, jako pojivo místo vajec. Z tapioky si...

91 Kč
Zahušťovadlo vhodné pro bezlepkovou dietu. Použití: kávovou lžičku xantanové gumy rozmícháme ve 100ml horké vody a přimícháme do těsta. Xanthan se používá k zahuštění a stabilizování výrobků na vodní bázi, například mléčné výrobky, dressingy, omáčky, instantní polévky, sirupy a pekařské výrobky....