Sójové omáčky, miso a octy
Nejprodávanější
8 položek celkem

173 Kč
BIO Yuzu Ponzu. Jedná se o tradiční japonské koření bohaté na umami, které kombinuje pikantní chuť citrusové šťávy yuzu s přirozeně vařenou sójovou omáčkou. Ideální na saláty, k přípravě dressingů atd. Složení: SÓJOVÁ omáčka BIO (39%) (voda, SÓJOVÉ boby BIO, PŠENICE BIO, mořská sůl, obilný alkohol...

35 Kč
Vhodné k dochucení salátů a dalších pokrmů, k pití naředěné vodou nebo do koupelí. Přírodní usazeniny nemají vliv na kvalitu a chuť!. Složení: ocet kvasný ovocný, pitná voda. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 0kj/0kcal Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g Sacharidy 0g z toho cukry 0g V...

74 Kč
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo. Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, vyrábí se ze sóji a bílé rýže. Výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj. Složení: rýže (42%), voda, SÓJOVÉ boby (21...

109 Kč
Miso pasta s obsahem soli nižším o 25% než u ostatních Miso past Natural. Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Složení: hnědá rýže BIO, rýže BIO, SOJOVÉ boby BIO 43%, pitná voda, mořsk...

124 Kč
sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale ...

140 Kč
TAMARI SAN - J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek....

97 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume - su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v...

100 Kč
Amazake neboli rýžový dezert či krém, pochází z Japonska a jedná se o fermentovanou (přirozeně zrající) rýži. Je to zdravý, lehce stravitelný dezert bez přídavku sladidel, dochucovadel a konzervačních látek. Dezert se servíruje v kombinaci s ovocem, vanilkou, skořicí nebo zázvorem. Můžete jej využí...