Naše Bylinná lékárna - díl druhý

Ano, měla jsem velké plány a očekávání, dovedla jsem se rychle nadchnout pro novou věc. I přesto musím uznat, že jsem si nedokázala představit kolik času a energie musím do svého nadšení vložit. Jak to na začátku chodí, pracovali jsme přes den i v noci, o všedních dnech i přes víkendy, což děláme vlastně doteď, jen jsme si po pár měsících našli určitý systém.

bylinkazima

Nová práce přináší nová setkání a já jsem moc ráda, že jsem obklopena příjemnými lidmi a další nové potkávám. Nerada bych jmenovala, abych náhodou na některé nezapomněla. Ale oni všichni vědí a já jím tímto upřímně děkuji za jejich bezmeznou pomoc, bez které by mé úsilí neznamenalo vůbec nic.

Každý den přicházím do „Bylinky“ s tím, že se těším, jaké zážitky mi nový den připraví. Slyším příběhy smutné i veselé, ale mezi ty nejkrásnější patří sdílená radost, když bylinky pomáhají. To je ta radost, která mě posouvá dál a dává mi energii do další tvůrčí práce. Většinu zákazníků k nám přivádí nějaký zdravotní problém, je zajímavé, že se určité problémy opakují. Některé jsou dané obdobím, jiné nesprávným stylem života, další například geneticky. Já jsem se rozhodla prostřednictvím této rubriky zaměřit se na častěji se opakují zdravotní problémy, se kterými k nám zákazníci zavítají. Ráda bych vás seznámila přípravky, které možná ještě neznáte, ale které jiní již s úspěchem vyzkoušeli.

Pro tento díl jsem se rozhodla zaměřit se na pomoc při problémech zažívacího ústrojí, v příštím díle plánuji otevřít široké téma, kterým jsou medicinální houby. Určitě se bude na co těšit.

Přeji za Bylinnou lékárnu v Říčanech krásné a pohodové dny.

Jana Borovičková