Pečení a vaření
Tato kategorie zahrnuje ingredience a produkty určené pro pečení a vaření. Patří sem různé druhy mouky, cukrů, sypkých směsí pro přípravu dortů nebo perníků, droždí, oleje, octy, koření a mnoho dalšího. Produkty v této kategorii jsou vhodné pro profesionální i domácí pekaře a kuchaře, kteří chtějí vytvořit chutné a kvalitní pokrmy.
Nejprodávanější
37 položek celkem

208 Kč
Co je vláknina psyllium? Psyllium je rozpustná vláknina, která se získává z vyčištěných obalů semen jitrocele indického (Plantago ovata). Ten roste v Iráku, Pákistánu, Austrálii a hlavně v Indii, kde je tato surovina nejkvalitnější. Právě odsud ji pro vás dovážíme. Jak ji správně užívat?

112 Kč
Na výrobu zavařenin. (želírující látka) Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťáv...

102 Kč
Inulin je rozpustná vláknina získaná z kořene čekanky. Bílý prášek nasládlé chuti se snadno rozpouští v běžných nápojích. Vhodná kombinace je bylinkový nebo pravý čaj nebo džus. Nedoporučujeme jej míchat se sycenými nápoji. Můžete jej přidat do müsli, jogurtu či pudinku. Inulin v nezměněné podobě p...

21 Kč
V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod. Balení 250 ks. Složení: agar. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 701kJ/167kcal T...

32 Kč
Vhodný jako příloha, zavářka, do salátů, nebo jako rizoto. Složení: tepelně zpracovaná semolinová KRUPICE. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1487kJ/343kcal Tuky 1,50g z toho nasycené mastné kyseliny 0,04g Sacharidy 70,00g z toho cukry 2,50g Vláknina Bílkoviny 12,00g Sůl 0g Balení: 250 g

116 Kč
Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci. Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polé...

74 Kč
Amaranthová mouka je jedním z nejvzácnějších produktů obilnin. Mouka z Amaranthového zrna obsahuje oproti jiným moukám více bílkovin. Mouka se dá použít samotná, ale doporučuje se v kombinaci s jinou moukou. Amarathová mouka je přirozeně bez lepku, je tedy vhodná pro osoby s intolerancí na lepek. ...

47 Kč
Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny. Složení: ŠPALDA 100%. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1517kJ/362,56kcal Tuky 1,00g z toho nasycené mastné kyseliny 0g Sacharidy 75,00g z toho cukry 0g...