Přírodní deodoranty

Přichází léto a s ním i doba, kdy je více než vhodné používat deodoranty a parfémy. Pokud vás osloví ty bez chemických příměsí, je tento článek určen právě vám.

Ráda bych vám v tomto díle představila přírodní kosmetiku malé rodinné manufaktury z Beskyd. Již na začátku nás zaujal příběh Evy a Radka, kteří navštívili Mexiko a znalosti tamních šamanů využili k výrobě vlastní kosmetiky, při které nepoužívají žádné chemické složky, jako jsou minerální oleje, PEG, parabeny a soli hliníku. Jejich kosmetický přípravek obsahuje více než 90% účinných přírodních látek. Svou práci dělají s láskou a na kvalitě produktů je to opravdu vidět.

Krásné obaly pro deodoranty a parfémy vyrábí Radek sám ze zbytkového dřeva ve své dílně. Vykouzlí tím příjemný dárek, který opravdu potěší. Naši zákazníci si oblíbili jak verzi dárkových balení deodorantů, tak modifikaci v tubě do kabelky. Nabízíme vůně lotos a vanilka&orchidej, které jsou velice oblíbeny nejen u mladých dam a slečen. Nyní v letním období neurazí vůně jasmínu, aloe vera, citronové trávy, grepu či kašmíru. Celoročně všem zákazníkům příjemně voní levandule či santalové dřevo. Vůně amante je určena pro pány. Deodorant je vyroben kombinací kokosového oleje a bambuckého másla, vůně je posílena esenciálními oleji, přísadami jsou jedlá soda a jemný kukuřičný škrob. Jedná se o čistý přírodní produkt bez umělých aromat a konzervantů.

Snímek obrazovky 2022-08-06 v 17.54.09

Parfémy a deodoranty RaE na e-shopu

Ve stejných vůních lze zakoupit bambucká másla s kokosovým, meruňkovým, mandlovým či konopným olejem. Bambucké máslo, známé též pod názvy shea butter či karité prospívá suché a citlivé pokožce a vrací jí její elasticitu. I královna Kleopatra znala příznivé účinky bambuckého másla a využívala jej k péči o pokožku těla i vlasů. Bambucké máslo obsahuje velké množství vitamínu E, nemastí a neucpává póry. U nás si nevětší oblibu získalo „levandulové“, do kterého je přidán za studena lisovaný olej z meruňkových jader. Vůně levandule má uklidňující účinek a je našimi zákaznicemi velmi vyhledávána.

Dárkové balení potěší naše blízké, Radek umí na objednávku na dřevěné krabičky vykouzlit vámi zadaný motiv, znamení zvěrokruhu, vzkaz nebo různá přání. Pro náročnější zákazníky Eva s Radkem vyrábí parfémy Santalové Dřevo, Indický Lotos, Caribé, Animal a Jasmín. Mým favoritem je Caribé, je to příjemná mořská vůně, dřevitá, vanilková, připomíná mi letní dovolenou.

Přijďte se i vy na léto vybavit krásnou přírodní vůní bez chemie. A pokud to k nám máte daleko, můžete se inspirovat na našem eshopu.
 
Za Bylinnou lékárnu v Říčanech,
 
Jana Borovičková