Naše bylinná lékárna - díl sedmý

Červen je měsíc, který mám nejraději. Všude to krásně voní, teplé večery přímo vyzývají k posezení s přáteli, pro nás je červen obdobím, kdy plánujeme dovolené. Snad si to všechno po dlouhé přestávce budeme moci zase naplno užít.

U nás v bylinné lékárně nyní probíráme problémy žil, oteklých nohou, pocení, lymfu. Rozšířili jsme sortiment o bylinné přípravky k řešení těchto problémů. Druhou skupinou, kterou se nyní častěji zabýváme jsou nadšení sportovci a cyklisté, kteří se po delší pauze pouští do náročných tréninků a pociťují bolesti svalů a kloubů. Nejedná se jen o mladé sportovce, ale všechny, které trápí problémy s klouby. I pro ně jsme vybrali kvalitní přípravky, které jim od nepříjemných pocitů uleví. Dále pak řešíme různé dermatitidy a plísně nohou. To by člověk neřekl, jak nám takový zdánlivě malicherný problém dokáže znepříjemnit život.

raelevandule

Mnohé z nás ovlivnil prožitý rok více než kdy jindy, potýkáme se s různými neduhy a chronickými problémy. Těm, kteří mají pocit, že nemůžou zhubnout přebytečné kilogramy, nabízí péči výživová poradkyně Ing. Kabelková. A protože k hubnutí je potřeba i pohyb, inspirovala jsem se pro dnešní článek skvělými deodoranty, které vyrábí manželé Eva a Radek v malé rodinné firmě v podhúří Jeseníků. Věříme, že s jejich deodoranty vás bude cvičení bavit a při sportu budete krásně vonět!

Za Bylinnou lékárnu v Říčanech,
 
Jana Borovičková