Opalovací kosmetika Nobilis Tilia

Blíží se léto, dny plné slunce, a tak bych vám v dnešním příspěvku ráda představila novinky od Nobilis Tilia. Tato společnost uvedla na jaře na trh novou voňavou opalovací řadu, která příjemně voní po bylinkách. Nezapomněli ani na ty nejmenší a připravili pro jemnou dětskou pokožku opalovací mléko Josefínka s ochranným faktorem SPF 30.

A jaké druhy opalovací kosmetiky vlastně nabízí? Pojďme se inspirovat!
 
Dětské opalovací mléko Josefínka SPF 30
Šetrné voděodolné mléko s vysokým stupněm ochrany SPF 30 spolehlivě chrání dětskou pokožku před škodlivým UVA i UVB zářením. Ochranu zajišťuje nejen přírodní minerální filtr oxid titaničitý, ale také vitamin E a D-panthenol. Mléko se dobře roztírá, snižuje riziko slunečního erytému a chrání pokožku před oxidačním stresem. Obsahuje éterický olej z levandule a je vhodné pro citlivou pokožku nejmenších dětí. Jeho použití není věkově omezeno, je vhodné i pro ty nejmenší. (Od 9. týdne věku)
 
Opalovací mléko SPF 30
Nové voděodolné opalovací mléko s vysokým stupněm ochrany SPF 30 spolehlivě ochrání vaši pokožku před UV zářením. Ochranu zajišťuje minerální filtr oxid titaničitý, který neobsahuje nanočástice pronikající pod pokožku či do mořské vody. Je tedy šetrný jak pro vás, tak pro ohrožené korály. Pečlivě vybrané složení dodává mléku lehkou, nebělící konzistenci, hydrataci a jemnou bylinkovou vůni. Pokud se zrovna nechystáte k moři ani do hor, plně vám pro běžné denní aktivity postačí varianta s SPF 15. Doporučujeme ho všem, kterým záleží na kvalitní ochraně pokožky před sluncem bez použití zbytečných toxických látek.

BR0721Cweb

Opalovací kosmetika Nobilis Tilia na e-shopu

Neméně důležitá je péče o pokožku po slunění. Zde vám můžeme nabídnout tělové mléko Karité s bambuckým máslem a jojobovým olejem, který pokožku po slunění vyživí a zklidní. Je vhodné i pro jemnou dětskou pokožku. D-panthenol je univerzálním pomocníkem pro všechny typy pleti a po slunění příjemně regeneruje. Pro ošetření obličeje můžete v případě smíšené pleti zvolit Karotenový olej s aloe vera, který pokožku zvláční a dodá jemně zlatavý nádech, nebo v případě normální a citlivé pleti Květovou vodu BIO Levandule, která pokožku zchladí a tiší podráždění po opalování. Další možností je Rakytníkový olej.  Ten posiluje přirozenou odolnost pokožky proti vnějším vlivům a má výraznou oranžovou barvu, která podporuje opálení.
 
Nezapomínejte, že pobyt na slunci bychom měli dávkovat postupně, aby nám nepříjemné spálení nezkazilo pohodovou dovolenou.
 
Za Bylinné lékárnu v Říčanech přeje krásné slunečné léto
 
Jana Borovičková