Naše Bylinná lékárna - díl čtvrtý

Na jaro si ještě chvilku musíme počkat, a proto nezbývá než si uvařit šálek dobrého šípkového čaje s medem a užívat stále ještě dlouhých polozimních večerů. A jak zahnat chmurné myšlenky, než konečně přijde to dlouho očekávané jaro?

Mně se osvědčila metoda Mindfulness, zkráceně metoda, jak žít tady a teď, zkrátka a prostě, přítomností. Pořád jsem si myslela, že vlastně nemám čas si ji vyzkoušet a ono to najednou přišlo samo. Pořídili jsme si malé koťátko, aby nám v této době nebylo smutno, když se nemůžeme naplno věnovat všem sportovním aktivitám, na které jsme byli zvyklí.

BR0321web

Funguje to přímo skvěle, takový malý tvor vás rychle naučí žít přítomností a myšlenky, které se vám dříve honily hlavou, prostě nemají šanci. Tak až na vás přijdou chmury, zkuste se věnovat domácímu mazlíčkovi a on už vás přiměje žít přítomností!

A teď k naší Bylinné lékárně. Je vidět, že se naši zákazníci připravují na detox, chtějí vyčistit své zimou unavené tělo a začínají se častěji ptát po detoxikaci pomocí řas. Proto jsem se rozhodla dnešní článek věnovat řasám, které jsou rovněž součástí našeho sortimentu a vzájemně doplňují účinky bylinek, bylinných tinktur a vitálních hub, a jejichž využití je v naší stravě stále ještě nedoceněné.
 
Tak méně chmur a více dobrého šípkového čaje s medem ????
 
Za Bylinnou lékárnu v Říčanech

Jana Borovičková