Hlíva ústřičná má pozitivní vliv na krevní cukr

Myslete včas na své zdraví a předejděte včas možnému vzniku cukrovky II. typu.

Hlíva ústřičná je jednou z hub tradiční čínské medicíny.  Můžeme ji vnímat jako přírodní léčivo se zdravotními výhodami. Obsahuje vitaminy skupiny B, vitaminy C a D. Z minerálií hořčík, vápník, železo. Obsahuje další jiné účinné látky jako jsou antioxidanty, které mohou podpořit imunitní systém a celkové zdraví. Mezi ty nejvýznamnější látky však patří rozpustná vláknina z kategorie polysacharidů, konkrétně beta-glukany, které posilují imunitní systém a můžou pomoci tělu bojovat proti infekcím a nemocem.

Co už ale málokdo ví je, že pravidelnou konzumací hlívy ústřičné můžeme pomoci snižovat hladinu cholesterolu v krvi a regulovat hladinu cukru v krvi.
Zajímejte se více o své zdraví a ptejte se v naší bylinné lékárně po extraktech z hlívy ústřičné v doplňcích stravy, které mohou mít pozitivní vliv nejen na vaše srdce, cévy, ale i prevenci před cukrovkou II. typu.

oyster-mushrooms-205854_1280
 
Poznámka: Doporučená denní dávka hlívy ústřičné v doplňcích stravy může záviset na konkrétním produktu a jeho koncentraci účinných látek. Doporučené dávky se mohou lišit v závislosti na různých faktorech, včetně věku, zdravotního stavu a individuálních potřeb.Informujte se předem o pokynech a možných interakcích uvedených na obalu příslušného doplňku stravy zejména pokud máte zdravotní problémy nebo užíváte léky.

Autor: Ing. Ivana Kabelková,
výživový poradce, Bylinná lékárna Říčany

 

HLÍVA ÚSTŘIČNÁ V NAŠÍ NABÍDCE
7066-4_mycomedica-hliva-90-kapsli

Mycomedica Hlíva 90 kapslí

Hlíva (hlíva ústřičná, Pleurotus ostreatus) je lupenitá jedlá houba, která roste na mrtvých stromech či pařezech. Nacházíme ji v trsech. Díky zpracování metodou horkovodní extrakce nabízíme vysoce kvalitní výtažek z Hlívy v ideálním poměru účinných látek pro nejlepší výsledky s min. 30 % polysacharidů.

Koupit u nás na e-shopu