Potraviny, Strana 18
Řazení produktů
299 položek celkem
Výpis produktů
66 Kč
Je to sůl vytažená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, v Asii též nazývaná Black salt - černá sůl. Obsah NaCl cca 92%. Tato sůl obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Sůl obsahuje hlavně vápník, hořčík a železo. Tato sů...
29 Kč
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo. Složení: Himalájská sůl růžová hrubá. Výživové hodnoty: Energetická hodnota Tuky z toho nasycené mastné ...
29 Kč
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo. Složení: Himalájská sůl růžová jemná. Výživové hodnoty: Energetická hodnota Tuky z toho nasycené mastné ...
63 Kč
Sezamová rostlinná omáčka Tahini se připravuje z drcených sezamových semínek. Je vhodná na dresinky do salátů nebo na zeleninové dipy. Je tradičním základem pro vegetariánské pomazánky Hummus. Složení: Mírně pražené loupané SEZAMOVÉ semínko 100%. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 2783kJ/665k...
119 Kč
Sezamová rostlinná omáčka Tahini se připravuje z drcených sezamových semínek. Je vhodná na dresinky do salátů nebo na zeleninové dipy. Je tradičním základem pro vegetariánské pomazánky Hummus. Složení: Mírně pražené loupané SEZAMOVÉ semínko 100%. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 2783kJ/665k...
140 Kč
TAMARI SAN - J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek....
39 Kč
Tapioka má široké využití, lze ji přidat do bezlepkové mouky a zlepšit konzistenci hotových jídel. Je vhodný na zahušťování polévek a omáček, na sladké i slané pečení. Tapiokové perly se používají jako zahušťovadlo do pudinků, ke zvláčnění bezlepkových těst, jako pojivo místo vajec. Z tapioky si mů...
94 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume - su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu s...
25 Kč
Ječné vločky se vyrábějí převážně z ječmene bezpluchého, u kterého se používá pro konzum celé zrno. Ječné vločky jsou skvělým pomocníkem pro snižování cholesterolu. Ječmen podporuje funkci jater, žlučníku a obsahuje vitamín B6 a draslík. Složení: JEČNÉ vločky 100%. Výživové hodnoty: Energetická ...
26 Kč
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny. Z ovesných vloček se připravuje řada pokrmů spadajících do kategorie „zdravé výživy“, především müsli, a používají se též při výrobě celozrnného pečiva. Jsou cenným zdrojem řady živin. Složení: OVESNÉ vločky s klíč...
26 Kč
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny, která reguluje cholesterol a glukózu v krvi. Často proto též tvoří základ výživy sportovců. Ovesné vločky pomáhají snižovat krevní tlak. Složení: OVESNÉ vločky s klíčky. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1545...
38 Kč
Ideální použití: kaše, lívance, polévky, pomazánky, sušenky, granolu, cukroví, drobenku aj. Složení: vločky z mechanicky loupané pohanky. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1580 kJ / 361 kcal Tuky 3,00 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,00 g Sacharidy 71,00 g z toho cukry 2,00 g Vláknina Bí...

