Pečení a vaření
Tato kategorie zahrnuje ingredience a produkty určené pro pečení a vaření. Patří sem různé druhy mouky, cukrů, sypkých směsí pro přípravu dortů nebo perníků, droždí, oleje, octy, koření a mnoho dalšího. Produkty v této kategorii jsou vhodné pro profesionální i domácí pekaře a kuchaře, kteří chtějí vytvořit chutné a kvalitní pokrmy.
Řazení produktů
37 položek celkem
Výpis produktů
112 Kč
Na výrobu zavařenin. (želírující látka) Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťáv...
102 Kč
Inulin je rozpustná vláknina získaná z kořene čekanky. Bílý prášek nasládlé chuti se snadno rozpouští v běžných nápojích. Vhodná kombinace je bylinkový nebo pravý čaj nebo džus. Nedoporučujeme jej míchat se sycenými nápoji. Můžete jej přidat do müsli, jogurtu či pudinku. Inulin v nezměněné podobě p...
32 Kč
Výborná a chutná alternativa klasické krupice. Vhodná do snídaňových kaší, zahušťování polévek či omáček. Složení: Mouka mletá z jáhel. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1474kJ/348kcal Tuky 1,40g z toho nasycené mastné kyseliny 0,20g Sacharidy 71,00g z toho cukry 0,70g Vláknina Bílkoviny 13...
33 Kč
Kukuřičný škrob využijete k zahuštění omáček, nebo polévek. Škrob můžete použít také při pečení v kombinaci s klasickou, nebo bezlepkovou moukou. Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí. Složení: kukuřičný škrob. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1513kJ/356kcal Tu...
32 Kč
Vhodný jako příloha, zavářka, do salátů, nebo jako rizoto. Složení: tepelně zpracovaná semolinová KRUPICE. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1487kJ/343kcal Tuky 1,50g z toho nasycené mastné kyseliny 0,04g Sacharidy 70,00g z toho cukry 2,50g Vláknina Bílkoviny 12,00g Sůl 0g Balení: 250 g
74 Kč
Amaranthová mouka je jedním z nejvzácnějších produktů obilnin. Mouka z Amaranthového zrna obsahuje oproti jiným moukám více bílkovin. Mouka se dá použít samotná, ale doporučuje se v kombinaci s jinou moukou. Amarathová mouka je přirozeně bez lepku, je tedy vhodná pro osoby s intolerancí na lepek. ...

