Naše Bylinná lékárna - díl třetí

Venku je sice ještě zima, ale já už se těším, až budu moci na své zahrádce pozorovat, jak se začínají k životu probouzet první lístky bylinek. Do té doby zbývá ještě hodně času, a tak si zatím pravidelně připravuji klíčící mix, velice cenný zdroj vitamínů a minerálů. Rostoucí semínka jsou drobností, ze které se dokážu těšit každý den.

BR0221web

Bylinnou lékárnu provozuji třetím rokem a musím říct, že je to láska na celý život. Moc mě těší, když lidé přijdou a jsou překvapeni vůní bylinek. I já pokaždé když vybaluji došlé zboží a beru do rukou sáček s bylinkami, prostě neodolám a přičichnu. To byste nevěřili, jak i přes obal voní heřmánek, máta nebo růže. Jediná bylinka, ke které nečichám je kozlík. Tu vždy pečlivě přebalím do dalšího obalu, aby nebyl cítit na dálku. A to jsou ty moje radosti, skrz které zapomínám na problémy všedních dnů.

Práce bylo po svátečních dnech víc než dost, udělali jsme inventuru a znovu začali objednávat a vybalovat zboží. Nejvíce času nám zabralo vybírání nových produktů, o které v letošním roce obohatíme naši nabídku. Věříme, že se budou stávajícím i novým zákazníkům líbit.

Za Bylinnou lékárnu v Říčanech krásné a pohodové dny přeje

Jana Borovičková