Žaludek, střeva a trávení, Strana 4
44 položek celkem
141 Kč
Tinktura z byliny schizandra. Adaptogenní vlastnosti – usnadnění překonávání stresu a nepříznivých okolních podmínek, ochrana jater, udržování čistících (purifikačních) funkcí jater, podpora horních dýchacích cest v chladném období. Schizandra - zajímavosti Schizandra též zvaná klanopraška je...
141 Kč
Pozitivní vliv na psychický i fyzický stav, podpora zdravého spánku, optimální relaxace a dobré nálady, příznivé působení na produkci, vylučování žluče a na trávení, usnadnění dýchání, zklidnění trávicího traktu, podpora funkce žaludku a střevního traktu, udržování zdravého vzhledu kůže,...
141 Kč
Tinktura z tužebníku jilmového. Zklidnění podrážděného dýchacího traktu, antimikrobiální účinky, podpora srdeční aktivity, udržování normálního krevního tlaku a hladiny cholesterolu, příznivé působení na cévy, posílení odolnosti organismu vůči nepříznivým vnějším podmínkám, relaxace a navození...
359 Kč
Náš střevní systém je komplexní a vysoce výkonný orgán představující významnou bariéru mezi našim tělem a vnějším světem. Přijímá vitamíny, minerály a životně důležité živiny z potravy. 70 % buněk našeho imunitního sytému ve střevní stěně dohlíží na odstraňování a zneškodňování patogenů a...
329 Kč
Gallexier obsahuje listy artyčoku, pampelišky a 10 léčivých hořkých bylin prospěšných pro játra a žlučník. Podporuje trávení těžkých a tučných jídel. Napomáhá zmírnit zažívací potíže. Zmírňuje pocit plnosti a působí pozitivně proti nadýmání. Napomáhá lepšímu trávení díky intenzivnější produkci...
290 Kč
Ideální složení, maximální síla a účinnost Základem alkoholových tinktur YaoMedica jsou čínské bylinky a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu...
290 Kč
Ideální složení, maximální síla a účinnost Základem alkoholových tinktur YaoMedica jsou čínské bylinky a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu...