Ochucovadla
Ochucovadla jsou potravinové přísady, které slouží k obohacení chuti jídel. Patří sem koření, bylinky, směsi koření, sůl, octy, oleje a další. Ochucovadla jsou důležitou součástí vaření a pečení a pomáhají vytvářet různé chutě a vůně. Některé ochucovadla mají také zdravotní výhody, jako například bylinky nebo koření s protizánětlivými účinky. Kategorie ochucovadla nabízí široký výběr těchto přísad, které mohou být využity při přípravě různých jídel.
Nejprodávanější
7 položek celkem
Výpis produktů
45 Kč
Jablečný ocet je vhodný k dochucování salátů a dalších pokrmů, k pití naředěný vodou nebo do koupelí. Složení: Ocet kvasný ovocný, pitná voda. Může obsahovat stopy SYŘIČITANŮ. Výživové hodnoty: Energetická hodnota Tuky z toho nasycené mastné kyseliny Sacharidy z toho cukry Vláknina Bílkovi...
35 Kč
Vhodné k dochucení salátů a dalších pokrmů, k pití naředěné vodou nebo do koupelí. Přírodní usazeniny nemají vliv na kvalitu a chuť!. Složení: ocet kvasný ovocný, pitná voda. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 0kj/0kcal Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g Sacharidy 0g z toho cukry 0g V...
74 Kč
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo. Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, vyrábí se ze sóji a bílé rýže. Výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj. Složení: rýže (42%), voda, SÓJOVÉ boby (21...
124 Kč
sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale ...
140 Kč
TAMARI SAN - J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek....
94 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume - su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu s...
100 Kč
Amazake neboli rýžový dezert či krém, pochází z Japonska a jedná se o fermentovanou (přirozeně zrající) rýži. Je to zdravý, lehce stravitelný dezert bez přídavku sladidel, dochucovadel a konzervačních látek. Dezert se servíruje v kombinaci s ovocem, vanilkou, skořicí nebo zázvorem. Můžete jej využí...
Ovládací prvky výpisu
7 položek celkem

