Pečení a vaření, Strana 2
Nejprodávanější
33 položek celkem
33 Kč
Vhodný jako příloha, zavářka, do salátů, nebo jako rizoto. Složení: tepelně zpracovaná semolinová KRUPICE. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1487kJ/343kcal Tuky 1,50g z toho nasycené mastné kyseliny 0,04g Sacharidy 70,00g z toho cukry 2,50g Vláknina Bílkoviny 12,00g Sůl 0g Balení: 250 g
99 Kč
Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci. Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do...
41 Kč
Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny. Složení: ŠPALDA 100%. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1517kJ/362,56kcal Tuky 1,00g z toho nasycené mastné kyseliny 0g Sacharidy 75,00g z toho cukry...
34 Kč
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito max. 30% z celkového obsahu mouky. Složení: čirok 100%. Výživové hodnoty: Energetická hodnota 1459kJ/347kcal Tuky 1,90g...
74 Kč
Kokosová mouka se dá využít při přípravě slaných i sladkých pokrmů, při vaření, pečení, smažení. Dají se z ní připravit lahodné kaše, lívance, palačinky, wafle, cookies, chipsy, brownies, koláče aj. Přidat ji můžete i do omáčky a polévky. Složení: jemně mletá mouka z kokosu BIO. Výživové...
20 Kč
zahušťování - kukuřičná mouka vám dobře zahustí omáčky i polévky. obalování - kukuřičná mouka je také skvělá na obalování knedlíky, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh. pečivo - z této mouky lze připravit třeba i chléb nebo muffiny, doporučujeme kombinovat kukuřičnou...
20 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také můžete použít jako pojivo do sekané nebo karbanátků. Složení: Kukuřičná mouka 100%. Výživové hodnoty: Energetická...
68 Kč
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku. Mandlová mouka se vyrábí z najemno...
32 Kč
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin. Pečivo z ovesné mouky Vám dodá dostatek energie na celý den. Alergeny: produkt neobsahuje žádné alergeny. Složení:...
27 Kč
Ovesná mouka se přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček. Složení: mouka z OVESA...