ZDRAVÁ VÝŽIVA

Alfalfa bio 120g

Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život. Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly. Návod k použití : doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.Sonnentor s.r.o. Skladování: Skladovat v suchu a chladu. Alergeny: Tento produkt neobsahuje žádné alergeny. Balení: 120 g

76,00 Kč

Klíčivý mix bio 120g

Síla v každém zrníčku. Skvěle chutnající klíčivý mix se skládá z čočky, žluté hořčice a pískavice. Dohromady tvoří vysoce hodnotnou směs semínek. Už po pár dnech v nakličovadle můžete sklízet. Nezapomeňte, v klíčcích se skrývá všechna síla rostliny. Složení: Klíčivý mix bio 120g Příprava: Návod k použití: doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout vodou, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle, ideální teplota: 18-20 °C, 2 x denně oplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací blanšírujte. Skladování: Skladovat v suchu a chladu. Alergie: hořčice Balení: 120 g

76,00 Kč

Rukola bio 120g

Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě. Ostře aromatickou chuť klíčků rukoly využijete při přípravě masa, zeleniny, polévek a salátů. Příprava: Návod k použití: Semínka není potřeba před klíčením namáčet. Doba klíčení: 4-6 dní, ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Skladování: Skladovat v suchu a chladu. Alergie: Tento produkt neobsahuje žádné alergeny. Balení: 120 g

98,00 Kč

Ředkvička bio 120g

Aromatické ředkvičkové klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem. Příprava: Návod k použití: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou. Skladování: Skladovat v suchu a chladu. Alergie: Tento produkt neobsahuje žádné alergeny. Balení: 120 g

98,00 Kč

    Kategorie