Bio kešu ořechy bio*nebio 100 g

Kešu oříšky rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány. Pro zachování původní chuti jsou nakonec opatrně sušeny při teplotě 50 - 60 °C a poté uchovány ve vakuovaných pytlích až do chvíle balení do obalů určených pro konečného spotřebitele. Můžeme je mlsat samotné, použít v kari směsích, smažené rýži, sladkostech či šetrně upražit s trochou slané vody. Upražíme-li je nasucho bez soli a rozmixujeme, získáme vynikající kešu „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod.

Hmotnost: 100 g
Země původu: Vietnam
Upozornění pro alergiky: Výrobek obsahuje skořápkové plody a neobsahuje stopy jiných alergenů.
Název a skladování: Jádra kešu ořechů nepražená. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

70,00 Kč
Please select variants first