Alfalfa bio 120g

Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život. Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.

Návod k použití: doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.Sonnentor s.r.o.

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.

Alergeny: Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.

Balení: 120 g

76,00 Kč