Konzervované a sterilované
Kategorie konzervované a sterilované zahrnuje potraviny, které jsou uchovávány v konzervách nebo sklenicích za účelem prodloužení jejich trvanlivosti. Tento druh potravin obvykle zahrnuje ovoce, zeleninu, ryby, maso, polévky apod. Tyto potraviny jsou sterilovány za vysokých teplot, aby se zničily bakterie a další mikroorganismy, které mohou být přítomny v potravinách, a tím se prodloužila jejich trvanlivost. Kategorie konzervované a sterilované nabízí pohodlnou a praktickou alternativu pro přípravu jídel, zejména když není možné použít čerstvé potraviny.
Nejprodávanější
2 položek celkem

67 Kč
Bílé fazole v rajčatové omáčce jsou ideální ve chvíli, kdy nemáme čas či chuť k dlouhému vaření. Podáváme je jako přílohu, do pokrmů tex-mex kuchyně či jen tak s pečivem. Hmotnost: 400 g Země původu: Itálie Složení: bílé fazole* 55 %, voda, rajský protlak* 5 %, třtinový cukr*, mořská sůl, ocet z...

68 Kč
Sója edamamé se sklízí ve chvíli, kdy jsou lusky ještě mladé, zelené, nasládlé a křupavé. Obsahuje spoustu bílkovin a vlákniny a tradičně se používá do salátů a stir-fry pokrmů (rychlé osmahnutí na oleji). V našem případě jsou zelené lusky očištěny, naskládány do plechovky a zality vodou s...