Konzervované a sterilované
Kategorie konzervované a sterilované zahrnuje potraviny, které jsou uchovávány v konzervách nebo sklenicích za účelem prodloužení jejich trvanlivosti. Tento druh potravin obvykle zahrnuje ovoce, zeleninu, ryby, maso, polévky apod. Tyto potraviny jsou sterilovány za vysokých teplot, aby se zničily bakterie a další mikroorganismy, které mohou být přítomny v potravinách, a tím se prodloužila jejich trvanlivost. Kategorie konzervované a sterilované nabízí pohodlnou a praktickou alternativu pro přípravu jídel, zejména když není možné použít čerstvé potraviny.
Nejprodávanější
1 položek celkem
50 Kč
Sója edamamé se sklízí ve chvíli, kdy jsou lusky ještě mladé, zelené, nasládlé a křupavé. Obsahuje spoustu bílkovin a vlákniny a tradičně se používá do salátů a stir-fry pokrmů (rychlé osmahnutí na oleji). V našem případě jsou zelené lusky očištěny, naskládány do plechovky a zality vodou s...